Kvalitet genom specialisering

Bli Patient

Du kan bli patient hos oss på följande sätt

1. Sjukvårdsförsäkring

Vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolag som tillhandahåller sjukvårdsförsäkringar i Norden. Kontakta ditt försäkringsbolag för information om vilka villkor som gäller för dig. Rådgivning och tidbokning sker direkt hos respektive försäkringsbolag.

2. Vårdgaranti

Ortho Center Skåne har ett vårdgarantiavtal med Region Skåne. Det innebär att patienter från Skåne, men även från omkringliggande landsting såsom Blekinge, Småland och södra Halland via samma avtal, kan söka vård hos oss om inte hemlandstinget kan erbjuda vård inom 90 dagar. Du måste dock vara väntande på antingen bedömning eller åtgärd på respektive hemklinik. I första hand gäller detta öppenvård avseende idrottsskador knä. Med hänsyn till resurserna kan vi dock inte garantera att vi har möjlighet att hjälpa alla som söker, även om det är vår önskan. Rent praktiskt tar du i första hand kontakt med verksamheten på ditt hemsjukhus där du väntar för mer information om hur du går tillväga. Mer att läsa om detta finns på hemsidorna:

1177.selänk till annan webbplats

https://www.vantetider.se/


3. Privatbetalande

Vi har i nuläget ingen möjlighet att ta emot privatbetalande annat än i undantagsfall.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.