Kvalitet genom specialisering

Om oss

GHP Ortho Center har sedan tidigare kliniker i Stockholm och Göteborg. Hösten 2010 öppnade GHP Ortho Center Skåne som bygger vidare på idén att bäst resultat nås i ett specialiserat center med omsorgsfullt utvald personal, hög tillgänglighet och noggrann eftervård. Det är vård utan kompromisser.

LÄS MER

Kliniken har fyra mottagningsrum och en rehabavdelning med sjukgymnaster/fysioterapeuter. Operationer utförs hos oss i Lund. Vi har valt ut läkare med hög specialisering och betydande erfarenhet så att vi alltid kan erbjuda en ledande expert på just ditt problem.

Vi bidrar också med medicinskt stöd till Malmös elitlag inom fotboll, ishockey och handboll.

Vi är stolta över att kunna erbjuda behandling när det passar dig, oftast får du tid att träffa en specialist på just ditt problem inom några dagar. Vi har specialister på alla idrotts- och förslitningsskador. De flesta patienter går sedan vidare till sjukgymnast/fysioterapeut som ger anpassad behandling och utformar ett individuellt träningsprogram, vid behov i samråd med läkare. Inte sällan behövs även ytterligare utredning med röntgen eller MR (magnetkameraundersökning) som ett komplement till den kliniska undersökningen och Ortho Center Skåne samarbetar då i första hand med Unilabs Malmö Arena Röntgen och Ellenbogens röntgenklinik. Man får i regel snabb tillgång till dessa tjänster, vad gäller röntgen ofta samma dag.

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.
Läs mer om vilka vi är nedan

Lokaler

Ortho Center Skåne har sina lokaler på Brogatan 7 i Malmö.

Där finner du en klinik med ljusa mottagningsrum, stora rehabiliteringsutrymmen och en operationssal för mindre operationer i lokalbedövning. Större operationer och operationer som kräver sövning, narkos, utförs i en modern operationsavdelning i Lund. Vår erfarna och kompetenta personal utgör ett team som hjälper Dig från diagnostik till behandling inkluderande rehabilitering. Oberoende av dina behov har vi möjlighet att ge Dig specialiserad vård med hög kvalitet inom ortopedi och handkirurgi.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

KARRIÄR

Vi är alltid intresserade av kompetent och driven personal

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.