Angående Covid-19 - coronavirus

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att Ortho Center Skåne/Spine Center Skåne/GHP Hud endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling. Av detta skäl undanber vi oss också medföljande anhöriga såvida inte patienten är ett barn eller det medicinska tillståndet kräver det. I de fall du har tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken.

GHP Ortho Center Skåne: 040-651 00 50, info.skane@orthocenter.se
GHP Spine Center Skåne: 040-30 80 00, info.skane@spinecenter.se
GHP Hud Malmö: +46 701 60 90 86

Om oss

GHP Ortho Center har sedan tidigare kliniker i Stockholm och Göteborg. Hösten 2010 öppnade GHP Ortho Center Skåne som bygger vidare på idén att bäst resultat nås i ett specialiserat center med omsorgsfullt utvald personal, hög tillgänglighet och ett snabbt och effektivt vårdförlopp.

Elitidrottare är bland de mest krävande och utvecklande man kan jobba med som ortoped. Vi har tagit våra erfarenheter från detta för att öppna ett center där du kan känna dig trygg i att du utan omvägar kommer att få träffa en expert på just ditt problem vare sig du behöver råd, rehabilitering eller operation. Detta erbjuder vi idag inte bara till elitidrottaren utan till alla som ställer höga krav på sin vård.

Kliniken ligger på Brogatan 7 i Malmö och har sex mottagningsrum, en rehabavdelning med sjukgymnaster/fysioterapeuter samt en operationsavdelning för operationer i narkos och lokalbedövning.

Vi har valt ut läkare med hög specialisering och betydande erfarenhet så att vi alltid kan erbjuda en ledande expert på just ditt problem. Som exempel kan nämnas att våra tre knäkirurger tillsammans har gjort mer än 3000 främre korsbands- knäligamentrekonstruktioner.

 

 

Vi bidrar med medicinskt stöd till Malmö FF, Malmö Redhawks, HK Malmö, FC Rosengård, LB07 men även till en rad andra föreningar/organisationer såsom;

Östersund FK, MAI, IFK Växjö, Karlskrona HK, Landskrona BOIS, Vittsjö GIK, Kristianstad DFF, Trelleborgs FF, Malbas, Sveriges Hopplandslag, Gymnastiklandslaget, SOK/Paralympier, Thaiboxningslandslaget, Friidrottslandslaget, Östers IF, Mjällby AIF, Mörrum Hockey, Helsingborgs IF, Kalmar FF, Eos Lund, IK Pantern, Mora IK m.fl.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda behandling när det passar dig, oftast får du tid att träffa en specialist på just ditt problem inom några dagar. Vi har specialister på alla idrotts- och förslitningsskador. De flesta patienter går sedan vidare till sjukgymnast/fysioterapeut som ger anpassad behandling och utformar ett individuellt träningsprogram, vid behov i samråd med läkare. Inte sällan behövs även ytterligare utredning med röntgen eller magnetkameraundersökning (MR/MRT/MRI) som ett komplement till den kliniska undersökningen. Ortho Center Skåne samarbetar i första hand med Unilabs Malmö Arena Röntgen och Ellenbogens röntgenklinik. Man får i regel snabb tillgång till dessa tjänster, vad gäller röntgen ofta samma dag.

Välkommen!

Vår personal

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.
Vårt team består av läkare, specialiserade inom ortopedi och idrottsskador, erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster, effektiv mottagnings- och operationspersonal som verkar i en vältrimmad organisation.

Läs mer om vilka vi är nedan.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

KARRIÄR

Vi är alltid intresserade av kompetent och driven personal

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.