Kvalitet genom specialisering

Om oss

GHP Ortho Center har sedan tidigare kliniker i Stockholm och Göteborg. Hösten 2010 öppnade GHP Ortho Center Skåne som bygger vidare på idén att bäst resultat nås i ett specialiserat center med omsorgsfullt utvalda läkare, hög tillgänglighet och noggrann eftervård. Det är vård utan kompromisser.

Kliniken har fyra mottagningsrum och en rehabavdelning med sjukgymnaster. Operationer utförs hos oss i Lund. Vi har valt ut läkare med hög specialisering och betydande erfarenhet så att vi alltid kan erbjuda en ledande expert på just ditt problem.

LÄS MER

Vi är stolta över att kunna erbjuda behandling när det passar dig, oftast får du tid att träffa en specialist på just ditt problem inom några dagar. Vi har specialister på alla idrotts- och förslitningsskador. De flesta patienter går sedan vidare till vår sjukgymnast som utformar ett träningsprogram i nära samarbete med operatör.

Inte sällan behövs även ytterligare utredning med röntgen eller en MR (magnetkameraundersökning) som ett komplement till den kliniska undersökningen, och Orthocenter Skåne samarbetar då med Unilabs Malmö Arena Röntgen. Man får alltid snabb tillgång till dessa tjänster, ofta samma dag.

De flesta av våra operationer görs i narkos men enstka mindre ingrepp, t.ex. på hand, fot eller knä kan göras i lokalbedövning. Vi använder en narkosmetod som innebär att sömn och smärtlindring uppnås med intravenösa läkemedel (injektion direkt i blodet). Läkemedlet Propofol ger sömn och läkemedlet Remifentanil ger smärtlindring. Fördelarna med denna narkosmetod är att man somnar snabbt, vaknar snabbt och har en betydligt lägre förekomst av illamående jämfört med traditionella narkosmetoder*. Vanligtvis kan du gå hem 1-2 timmar efter operationen.

*Rama-Maceiras P et al. (2005) "Less postoperative nausea and vomiting after propofol + remifentanil versus propofol + fentanyl anaesthesia during plastic surgery" Acta Anaesthesiol Scand. 2005 Mar;49(3):305-11. PMID: 15752393.

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.
Läs mer om vilka vi är nedan

Lokaler

Ortho Center Skåne har sina lokaler på Brogatan 7 i Malmö.

Ortho Center Skåne hittar ni på Brogatan 7 i Malmö. En komplett klinik med ljus mottagning och modern operationsfacilitet finns för att ta hand om alla som behöver specialiserad vård inom ortopedi och handkirurgi. Vår erfarna och kompetenta personal bygger ett team som hjälper Dig från diagnostik till behandling inkluderande rehabilitering. Oberoende av dina behov ger våra lokaler oss möjlighet att ge Dig den vård som behövs inkluderande operation i narkos.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

KARRIÄR

Vi är alltid intresserade av kompetent och driven personal

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.